Avond4daagse maandag van start

mainImage
Avond4daagse maandag van start

De Avondwandel4daagsen van Leidschendam gaat maandag 28 mei om 18.00 uur van start. Tegelijk met de vierdaagse van Voorburg en Leidschenveen zullen er ook in Leidschendam weer heel veel schoolklassen en individuele lopers meewandelen op routes van 5 of 10 kilometer.

Dit jaar wordt de vierdaagse gehouden in de landelijke Week van de Avond4daagse. De week waarin door heel Nederland vierdaagsen worden. Op donderdag 31 mei zullen de lopers feestelijk ingehaald worden op het grasveld van het Mariënpark. Drumfanfare Forum Hadriani zal de wandel4daagse muzikaal afsluiten door voorop te gaan in de laatste kilometer naar de finish op sportpark DuiveSteyn.

Wilt u ook nog meelopen? Voor de vierdaagse van Leidschendam kunt u zich op de eerste avond nog inschrijven bij het startbureau vanaf 18.00 uur. De start en finish zijn zoals gebruikelijk op sportpark DuiveSteyn nabij Leidsenhage (Veurselaan 109, 2272 AT, Voorburg). Meer informatie over de Leidschendamse avondwandel4daagse is te vinden op: www.avondwandel4daagse.nl.


| Foto: Digitaal Dagblad