Actiecomité 'Stop Geluidsoverlast A4': 'Worden niet serieus genomen'

mainImage
Actiecomité 'Stop Geluidsoverlast A4': 'Worden niet serieus genomen'

Provincie Zuid-Holland weigert al vijf maanden lang opening van zaken over niet realiseren van toegezegde plaatsing van geluidsschermen langs de A4 (Vlietland). Dat stelt het Actiecomité Stop Geluidsoverlast A4.

,,Bij brief van 14 november 2017 (bijlage) verzochten wij het bestuur van de provincie Zuid-Holland om de al in 2009 toegezegde geluidsschermen langs de A4 ter hoogte van Vietland alsnog te realiseren'', aldus  het Actiecomité Stop Geluidsoverlast A4. ,,De Statencommissie Verkeer en Milieu besloot op 29 november de reactie van Gedeputeerde Staten af te wachten en te agenderen voor ofwel de Statencommissie Verkeer en Milieu ofwel Duurzame Ontwikkeling''.

,,Sindsdien, het is inmiddels bijna vijf maanden later – is taal noch teken meer van de provincie vernomen.  Het lijkt er sterk op dat het College van GS weigert ons verzoek in behandeling te nemen en hoopt dat door het uitblijven van een reactie het onderwerp uit de aandacht zal verdwijnen. In elk geval voelen we ons niet serieus genomen en is het uitblijven van enige reactie uiterst teleurstellend, verontrustend en weinig vertrouwenwekkend. We hebben de statenleden van de provincie opgeroepen ons te helpen dit onderwerp op de agenda van provinciale staten te krijgen''.

Meer informatie is te vinden op de website: a4stil.nl


Foto: Digitaal Dagblad