50 jaar 'Volkstuinoplezier' op de Groene Zoom

mainImage
50 jaar 'Volkstuinoplezier' op de Groene Zoom

De tuinleden van het volkstuinenpark 'De Groene Zoom'  hebben 50 jaar volkstuinplezier gevierd. Met het hijsen van een nieuwe vlag door burgemeester Tigelaar  werd het feest geopend in aanwezigheid van meer dan 100 tuinleden en genodigden. Daarna werd burgemeester Tigelaar rondgeleid langs een aantal bijzondere tuinen en een voorlichtingskraam over de bijenvolken van de imker, terwijl de kinderen op zoek gingen naar kabouters en kabouteropdrachten uitvoerden en speciale kabouterliedjes zongen. In de weken vóór 16 juni waren er door een groep handige kinderen vogelhuisjes gemaakt. Voor alle deelnemers was er een leuk prijsje.

Zo’n 50-jarig bestaan is een mooi moment om terug te blikken op de geschiedenis van de groene Vlietoevers en om mooie herinneringen van de vereniging op te halen. Dat heeft vorm gekregen in een Jubileumboekje. Tijdens de receptie, in aanwezigheid van leden en oud-leden is het eerste exemplaar van het boekje aan Tigelaar overhandigd.

Na het vertrek van de gasten hebben de tuinleden met begeleiding van een accordeonist, van een Indisch buffet genoten. Een Italiaans ijsje vers geschept uit een ijskraam was het sluitstuk van een zonnige en vooral gezellige feestdag.


Foto: Digitaal Dagblad