RKAVV is er klaar voor. Op vrijdag om 19.00 uur start de avond met een Happy Hour en om 20.00 uur worden de eerste kavels geveild. John Medley, ambassadeur van de Stichting BriBos welke dit jaar het goede doel is, trapt gelijk om 19.00 uur af met een spetterend optreden.

,,De uren daarna komen de mooiste kavels onder de hamer. Van voetbalshirts (de hele top 5 van Nederland is vertegenwoordigd) tot een ijshockeyshirt van de Panters en de gesigneerde shirts van de Nederlandse dart toppers Van Gerwen en Van Barneveld”, aldus Marcel Graffner namens de organisatie.

Uiteraard ontbreken de etentjes bij de beste restaurants niet, zijn er kaarten voor voetbalwedstrijden is er een splinternieuwe scooter en een fiets en dit jaar een record aan hotelovernachtingen.

Speciaal voor ondernemers zijn er bijzondere kavels zoals HR-advies, social media advies en zelfs een security scan en uitgebreid advies om inzicht te krijgen hoe hackers naar uw bedrijf kijken.

,,Kortom een avond vol spanning, sensatie, gezelligheid en ook nog eens interessante artikelen en diensten voor personen en bedrijven”, besluit Marcel Graffner. ,,Iedereen is welkom. Schrijf je wel even van te voren in. https://www.rkavv-evenementen.nl/#inschrijven

Nieuwsgierig naar de kavels?  Kijk dan op http://www.rkavv.nl/wp-content/uploads/2017/12/RKAVV-Veiling-2017-final.pdf

 

 

 

Reageer op dit artikel