Directeur Patty Roos van basisschool de Driemaster nam afscheid van 270 kinderen, omdat zij van een welverdiend prepensioen genieten.

In 1979 begon Patty juffrouw in het onderwijs. Vele jaren voor de klas, intern begeleider, adjunct-directeur en in 2007 is zij begonnen als directeur op de Driemaster.

Juffrouw Patty heeft samen met het team van de Driemaster een mooie school gemaakt. Een school waar iedereen welkom is. Een school waar goed onderwijs wordt verzorgd en dat heeft geresulteerd in een prachtig rapport bij de inspectie. De school werd op 8 november 2016 beoordeeld met een ‘goed’. Juffrouw Patty is daar nog steeds heel trots op.

In de ochtend is juffrouw Patty opgehaald met een Amerikaanse schoolbus. De hele dag zijn er voor de kinderen workshops georganiseerd ook in het teken van de Verenigde Staten, het lievelingsland van juffrouw Patty. De kinderen hebben een presentatie gehouden voor de juf waarin ze al hun talenten konden laten zien. De dag werd afgesloten met een receptie voor ouders en kinderen.

Voor hen een heerlijke donut of brownie. Na een receptie voor genodigden waarin juffrouw Patty werd toegezongen door haar team ging zij heerlijk uit eten. Ook dit eten stond natuurlijk in het teken van Amerika: spareribs en steaks.

Iedereen bedankt juffrouw Patty voor haar diensten en wenst haar het allerbeste voor de toekomst!

Door Ap de Heus

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!