ADO Vrouwen 'gastheer' voor FC Twente

25 September 2018, 16:34 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

As vrijdagavond om 19.30 uur speelt ADO Den Haag Vrouwen thuis tegen FC Twente. Een meer dan geduchte tegenstander, die afgelopen weekeinde (waar ADO vrij was) Ajax nog op een gelijkspel wist te houden.

Terugblik

Na de beroerde start tegen Excelsior was iedereen erop gebrand om tegen Ajax de eerste punten binnen te halen. Er is bij de Haagse club over het algemeen al niet zoveel nodig om gemotiveerd aan de start te staan en die motivatie was nu wellicht nog groter. De groengelen legden Ajax dan ook al aan het begin van de wedstrijd het vuur aan de schenen, hetgeen nog voor rust resulteerde in twee doelpunten van Victoria Pelova. Een slordigheidje net voor rust zorgde voor de aansluitingstreffer, maar ook na rust bleef ADO de bovenliggende partij, die heel veel energie in de wedstrijd legde. Ver in blessuretijd sloeg het noodlot toe toen een doorgekopte bal pardoes voor de voeten van een Ajax invaller viel en er toch nog 2-2 op de borden kwam. Vooraf een prima punt, nu liep iedereen toch teleurgesteld de kleedkamer in. Toch restte ook het gevoel dat er tegen de landskampioen een prima pot was gespeeld. Lees hier het volledige verslag. Afgelopen weekeinde was ADO Den Haag Vrouwen vrij.