De zoektocht naar een geschikte aannemer voor de reconstructie van de Stompwijkseweg is begonnen. Belangstellende marktpartijen, die in staat zijn zowel het ontwerp te maken als de reconstructie uit te voeren, kunnen zich tot vrijdag 19 februari melden. Dit is de eerste fase van een Europees aanbestedingstraject.

Uit de gegadigden kiest de gemeente er begin maart maximaal zes, die tot half mei mogen inschrijven voor deze omvangrijke operatie. Nadat het aanbestedingstraject is afgerond en de aannemer, aan wie de opdracht wordt gegund, zijn voorbereidingen heeft getroffen, kunnen rond oktober 2016 de eerste werkzaamheden starten.

De reconstructie van de Stompwijkseweg is het eerste deelproject waarmee de gemeente Leidschendam-Voorburg de weginfrastructuur rond Stompwijk wil verbeteren. Daarna volgen nog de herinrichting van de Dr. Van Noortstraat en de aanleg van de Verbindingsweg.

De aanbestedingsstukken zijn gepubliceerd op de aanbestedingswebsite TenderGuide (https://www.tenderguide.nl/aanbesteding/147855-reconstructie-stompwijkse-weg ).

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!