Voorburgs Dagblad | Reserveer snel online bij Leon Zuidgeest Kappers

Reserveer snel online bij Leon Zuidgeest Kappers

mainImage

Leon Zuidgeest Kappers ontvangt momenteel veel online reserveringen nadat premie Rutte gisteravond heeft aangegeven dat de salons vanaf maandag 11 mei weer open kunnen.

 “We zijn druk bezig om iedereen volgende week in te plannen. Wees er daarom snel bij. In het kader van de maatregelen rondom het Corona-virus hebben we conform de RIVM-regels een aantal maatregelen genomen”, aldus de eigenaren Emiel en Madeleine Zuidgeest. “Het welzijn van onze klanten is tenslotte altijd onze hoogste prioriteit. Dit geldt tevens voor de gezondheid van ons personeel. We verzoeken daarom de klanten om zich aan de RVIM-richtlijnen te houden”. 

In de fraaie salons van Leon Zuidgeest Kappers worden door de hairstylisten weer adviezen gegevens om meteen weer je haar in een goede conditie te houden.  ,,We hebben tevens de beste producten in huis die je haar beschermen’’, zegt Emiel Zuidgeest. ,,Goede producten zijn belangrijk om te voorkomen dat je kleur van je haar verschiet. Je wilt niet dat bijvoorbeeld de kleur van je haar er ineens anders uitziet. Ook niet als je een tijdje niet naar de kapper kon. Maak daarom gauw een afspraak en we heten je volgende week in onze salons van harte welkom. We vragen wel of vijf minuten voor uw afspraak in de salon aanwezig te zijn, zodat we gelegenheid hebben om uw behandeling voor te bereiden”.

Reserveren kan via de link: http://online-leonzuidgeest.flexxis.nl/