Voorburgs Dagblad | ‘Luxe en kwalitatief hoogwaardig appartement

‘Luxe en kwalitatief hoogwaardig appartement

mainImage
Ook van binnen zit het enorme pand aan de Arentsburghlaan 1B er werkelijk schitterend uit.

In Leidschendam- Voorburg wordt momenteel aan de Arentsburghlaan nummer 1B een uniek dubbel bovenhuis met souterrain te koop aangeboden. In een drietal reportages belicht Voorburgs Dagblad het pand dat door veel huizenkenners als een aanwinst voor de gemeente wordt beschouwd. In Deel 1 werden in het artikel diverse achtergronden van het fraaie pand belicht. In Deel 2 komt een aantal faciliteiten en de perfecte ligging aan de orde. 

“Het betreft een kwalitatief hoogwaardig en zeer luxe afgewerkt hoekappartement dat direct aan De Vliet is gelegen”, zegt verkopend makelaar Tom Cees Doorschodt van C&D Makelaardij in Voorburg. “De faciliteiten mogen er dan ook zijn. Denk bijvoorbeeld aan een eigen zevenpersoons lift, vloerverwarming en –verkoeling systeem door de gehele woning, alarminstallatie, uitgebreid domotica systeem met centraal bedienbare buitenzonwering, videofoon en muziekinstallatie. Bij binnenkomst is er een royale hal met een indrukwekkend trappenhuis voorzien van massief natuurstenen treden. Uniek is de grote privé-tuin direct aan de Vliet, wat in combinatie met de drie grote terrassen aan de woning voor elke gelegenheid een fijne plek buiten garandeert”.

Bouwstijl

Via een statige oprijlaan is het parkeerterrein met twee eigen parkeerplaatsen naast het appartement toegankelijk. “De iconische bouwstijl van het gebouw trekt meteen de aandacht”, vertelt Tom Cees Doorschodt.  “Men ziet dan een imposante gevel met veel raampartijen en een schilddak bedenkt met leistenen. Veel stijlelementen van het naastgelegen monumentale Villa Arentsburgh zijn terug te vinden in dit in 2004 nieuw gebouwd bijgebouw”.

Locatie

‘Het mooiste appartement van Voorburg’ is direct aan de Vliet gelegen in de monumentale ‘’buitenplaats Hadriani’’. Het park wordt op gezette tijden gesloten voor buitenstaanders zodat het alleen toegankelijk is voor bewoners en hun bezoekers.

Dorpskernen

Geografisch gezien ligt het appartement tussen de oude dorpskernen van Rijswijk en – Voorburg in. Beiden hebben een gezellige Herenstraat met allerlei winkels en restaurants. De uitvalswegen richting alle delen van het land (A4, A12, A13) zijn binnen een mum van tijd bereikt.

Geïnteresseerden voor een bezichtiging kunnen een afspraak maken met Tom Cees Doorschodt, van C&D Makelaardij , bereikbaar tijdens kantooruren via 070- 762 00 90.


Door: Bart Bakker