Voorburgs Dagblad | Inloopavond nieuwbouwplannen SOZA

Inloopavond nieuwbouwplannen SOZA

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

‘AnnA’, de nieuwbouwplannen voor SOZA, is een initiatief van de ontwikkelaars MRP Development en VORM Ontwikkeling. Op dit moment bevindt het plan zich nog in de schetsfase. Nu willen de ontwikkelaar met alle belanghebbenden en geïnteresseerden verder kijken naar een zo goed mogelijke inpassing. Tijdens het inloopgesprek zijn de stedenbouwkundigen en architecten van Rijnboutt en adviseurs op verschillende terreinen en mensen van de gemeenten Den Haag en Leidschendam-Voorburg aanwezig. Er is uitgebreid de gelegenheid om uw vragen te stellen en uw suggesties mee te geven.

Wat is ‘AnnA’?

Het stationsgebied Laan van NOI is één van de drie plekken waar Den Haag fors wil groeien in woningen en werkplekken. Aan de Anna van Hannoverstraat maakt het oude gebouw van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid daarom plaats voor een levendig woon- en werkgebied. Hier kunnen straks zo’n 4.500 mensen wonen en werken. Er komt een internationale IT-Security Campus. De meeste gebouwen reiken tot 75 meter, met twee torens van circa 125 meter. Onder de werknaam ‘Anna’ wordt dit een levendige stadsentree met ruimte voor ontmoetingen, voorzieningen, een volwaardig stationsplein, betere verbindingen naar de wijken en veel groen. In het gebied komt 3.500 m2 extra openbare ruimte die groen wordt ingericht.

Inloopavond nieuwbouwplannen SOZA
Maandag 6 mei - 19.30 tot 21.00 uur. U kunt langskomen op het tijdstip dat u het beste uitkomt in SOZA, Anna van Hannoverstraat 4, rechts naast ingang restaurant Southwood.

Kijk voor meer informatie op de website: www.soza-denhaag.nl


Door: Gemeente Leidschendam- Voorburg | Foto: Digitaal Dagblad