Ap de Heus heeft in zijn rol als wijkvertegenwoordiger een aantal zaken op een rij gezet. ,,Ik fiets vrijwel dagelijks door de gemeente en bevindt mij veel tussen de mensen”, zegt hij. ,,Hier moet het in de plaatselijk politiek dan ook om gaan. Ik ben tot de conclusie gekomen dat er een aantal politieke partijen is die de inwoners de afgelopen jaren echt heeft geholpen. Deze drie politieke partijen krijgen daarom van mij alle eer. In mijn beleving, gebaseerd op het vele vrijwillige werk dat ik voor de bewoners deed, hebben zij echt hun best gedaan.”

De Heus doelt hiermee op Gemeentebelangen, VVD en het CDA. In zijn ogen zou dit het beste stadsbestuur voor de komende vier jaar zijn.

 

Ap de Heus stuurt regelmatig mailtjes naar raadsleden en wethouders. Ook dat is interessant. ,,Helaas hebben de wethouders Floor Kist (GroenLinks) en Nadine Stemerdink (PvdA) mij zelden of nooit geantwoord”, vertelt de betrokken Voorburger. ,, In dit opzicht is Bianca Bremer (Gemeentebelangen) een uitzondering. Zij geeft wel antwoord. Ik heb dit aan de bewoners doorgegeven. Het gaat niet om die ‘zeurende Ap de Heus’, maar om klachten van omwonenden”.

Door Bart Bakker

 

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!